ADVENTNÍ PERNÍKY A VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Přeji všem krásný podzim!

Horké a suché léto je definitvně minulostí a protože čas letí ryhle, je nejvyšší čas na objednávky perníčků a cukroví na letošní Vánoce :-)

Přestože sama nemám moc ráda brzkou reklamní vánoční masáž, jsem nucena zákazníky také oslovat takto brzy, ale nedá se nic dělat. Perníky potřebují spoustu času na výrobu a zdobení, takže je to nezbytné.

Takže pokud se Vám něco z mé tvorby líbí, neváhejte, kapacita je omezená a zájem rok od roku větší a větší. 

Všechny perníkové výrobky budete mít doma před první adventní nedělí, cukroví bude k odběru nebo poslání po 15.prosinci.

Co se týká cukroví, tak letos opět máte možnost objednat si lahodné domácí cukroví, které Vám zpříjemní vánoční čas. Opět se můžete těšit na všechny známé vánoční chutě - vanilka, oříšky vlašské i lískové, mandličky, voňavé kakao, čokoláda, BIO kokos a hlavně máslo, bez kterého by vánoční cukroví nebylo tak voňavé a dobré! Rozmanitost chutí zaručí cca 15 druhů cukroví, podobně jako loni.

Cena cukroví pro letošní rok: 400,- Kč/kg plus ozdobná krabička.

Možné je také objednat perníčky na jídlo - slepené povidlím nebo nutelou a nebo jen suché neslepené. Ozdobené jsou madlemi, ořechy, citronovou bílkovou polevou nebo rumovou polevou. Tyto perníčky jsou také jen z kvalitních surovin bez přídavků barviv a konzervantů - jen z mouky, včelího medu, másla, čerstvých vajíček, perníkového koření, jedlé sody, kypřícího prášku a cukru.

Můžete je objednávat na kg, v tom případě budou v papírové dortové krabičce. Cena "jedlých" perníčků je letos 340,- Kč/kg plus krabička.

 A nebo balíčky v celofánu - cca 150 g za 55,-Kč za balíček - dá se použít jako dárek k Mikuláši pro děti.

Těším se na Vaše objednávky a věřím, že nebudete litovat!

Lucka