KURZY ZDOBENÍ PERNÍČKŮ 2015

Krásné lednové dny všem!

Opět je tu nový rok a s ním i další kurzy zdobení perníčků. Kurzy budou pořádány o víkendech a to buď tady v mém okolí, nebo v případě zájmu většího počtu osob i dále (max. asi 100 km). Pokud se Vám moje práce líbí a chtěli by jste si zdobení i sami vyzkoušet, přihlašte se tedy na kurz a určitě se dozvíte spoustu věcí, vyzkoušíte si zdobení Královskou glazurou, vylévání perníčků a následné zdobení na polevu, použití různých technik a dekorací (prachové barvy, marcipánové ozdoby atd.) Také se naučíte vyrobit si zdobící kornoutky z pečícího papíru, povíme si o přípravě těsta, pečení a třeba i něco o historii perníkářství.

ÚNOR 2015 - NOVÉ DVORY (OKR. KUTNÁ HORA) CENA KURZU 700,-Kč

15.2.2015 - NEDĚLE - 12:00 - 18:00

21.2.2015 - SOBOTA - 12:00 - 18:00

22.2.2015 - NEDĚLE - 12:00 - 18:00

28.2.2015 - SOBOTA - 12:00 - 18:00

 

Přihlášení na kurz - přihlásit se můžete telefonicky na telefon 603 454 030 nebo přes e-mail: lujelinkova@seznam.cz, kde napíšete na který termín se hlásíte a počet osob (hlavně v případě kurzů s dětmi). Obratem Vám zašlu potvrzení o přihlášení na kurz a podklady k platbě. Odhlásit se můžete kdykoliv, ale prosím nejpozději 1 týden před termínem kurzu. V tom případě Vám bude vrácena celá zaplacená částka. Pokud ale zrušíte účast těsně před kurzem, bude účtován stornopoplatek ve výši 100,-Kč.

V případě že se jedná o kurz č. 2 (viz níže), a nebude naplněn alespoň na 10 osob, bude kurz zrušen a všem přihlášeným bude vrácena plná zaplacená částka a nebude účtován stornopoplatek!

V případě kurzu č. 1 není nutné plné obsazení kurzu, protože mi nevznikají náklady na dopravu a pronájem. Takže je možné konat kurz i pro méně jak 10 lidí. 

V případě kurzu č. 3 bych se v případě nenaplnění plné kapacity kurzu domlouvala individualně, podle lokality kde se kurz bude konat. Ale určitě se budu snažit s každým rozumně domluvit.

 

Platba za kurz - po závazném přihlášení na určitý termín kurzu, Vám zašlu na Vámi zadanou e-mailovou adresu podklady k platbě - číslo účtu a datum splatnosti. Po přihlášení se platí záloha 50% částky za celý kurz a týden před termínem kurzu by měla být doplacena zbylá částka. Nebo můžete samozřejmě poslat celou částku naráz a to po domluvě a nejpozdějí týden před termínem musí být kurz zaplacen.

 

 

K dispozici bude na kurzu všechno co budete potřebovat - upečená sada perníků pro každého, kornoutky, poleva, ozdoby, prachové barvy... Takže si nemusíte dělat starosti s žádnou přípravou, vše dostanete na místě konání! Pro každého bude také na závěr kurzu připraven dárek na památku a během kurzu i malé občerstvení (káva, nápoje, něco na chuť).

Kurzy jsou určené pro 10 - 15 osob a každý kurz bude trvat cca 6 hodin, podle toho jak se zapovídáme :-) většinou tedy mezí 12:00 a 18:00

 

Kurzy budou rozděleny do třech kategoríí dle ceny a také podle toho pro koho jsou určené:

1) Kurzy pro dospělé I  (v okolí mého bydliště) - CENA KURZU 700,-Kč/ OSOBA 

tyto kurzy jsou levnější než ostatní z toho důvodu, že mi odpadají náklady na dopravu a pronájem prostor (kurz se bude konat buď u mne doma, nebo v místní restauraci, kde se neplatí pronájem salonku)

Také je možné udělat tento kurz i pro méně než 10 osob při nenaplnění kapacity kurzu, ze stejných důvodů jako nižší cena.

Jinak pro ně platí vše výše napsané - jak náplň kurzu tak i ostatní informace.

 

2) Kurzy pro dospělé II (ve větší vzdálenosti) - CENA KURZU 800,-Kč/OSOBA

- tyto kurzy jsou pořádány v jiném místě, vyšší cena je z důvodu nákladů na dopravu a případně i pronájmu prostor pro pořádání kurzu. Tento typ kurzu musí být z výše uvedených důvodů naplněn, tzn. 10-15 osob (minimum je 10). V případě nenaplnění termínu kurz odpadá a zbývajícím účastníkům je vrácena celá zaplacená částka za kurz.

Jinak vše jako je napsáno obecně - náplň kurzu atd.

 

3) Kurzy pro maminky s malými dětmi - CENA KURZU 800,-Kč/1 MAMINKA + 1-2 DĚTI

- tyto kurzy jsou určené hlavně pro maminky na mateřské dovolené, které nemají možnost hlídání a nebo si prostě chtějí užít kurz i s dětmi. V tomto případě je cena vyšší pro dospělou osobu, ale neplatí se za každé dítě zvlášť. Pouze pokud by maminka chtěla přijet s více jak 2 dětmi, zaplatí na místě 50,-Kč za dítě navíc a musí nahlásit nejpozději 1 týden před kurzem, že bude dětí více, abych napekla více perníčků nebo rovnou nahlásí větší počet dětí a zaplatí za každé dítě navíc 50,-Kč spolu s cenou kurzu.

Každá maminka dostane svou sadu perníků na zdobení a každé dítko také svou sadu, takže perníků bude dost pro všechny.

Kurz je určen pro maximálně 10 maminek s dětmi. 

Nemusíte se bát, že se budou děti nudit - na tomto kurzu rozhodně nebudu sama, budou tam i moje dvě dcery (11 a 9 let), které se budou věnovat dětem, všechno jim ukážu já a samozřejmě budu dohlížet, ale pak už jim pomohou s kornoutky a zdobením. A já (popřípadě i s mojí maminkou) se budu věnovat maminkám.

 

 

 

Diskusní téma: KURZY ZDOBENÍ PERNÍČKŮ

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek