VÍTEJTE V NOVÉM ROCE!

Krásný lednový den všem! I když počasí na leden u nás vůbec nevypadá, je tomu skutečně tak. Všem mým zákazníkům bych tímto ráda poděkovala za přízeň v minulém roce a moc se těším na další setkávání s Vámi všemi.

V letošní roce opět chystám několik kurzů zdobení perníčků, což je jedna z možností setkání s některými z Vás. Kurzy zdobení budou směřonávy hlavně do počátku tohoto roku, tedy v měsících únor - květen, podle zájmu. První kurzy budou hned příští měsíc, tedy v únoru. Během několika dní budou oznámeny první termíny na které se budete moct přihlášovat a to až do 5.2.2015. 

Další možností budou velikonoce, kdy bych se opět ráda zúčastnila Velikonoční výstavy ve skanzenu v Přerově nad Labem, a to nejen s perníčky, ale také s kraslicemi malovanými včelím voskem.

A v neposlední řadě se můžeme potkat pokaždé, když dostanete chuť na něco sladkého, nebo budete chtít udělat radost někomu blízkému - ať už dortem, zákusky, cukrovím nebo perníčky. 

V letošním roce bych sortiment nabízených výrobků ráda obohatila o nabídku některých bezlepkových variant zákusků.  U dortů to problém není již nyní - jen se bezlepkový korpus (tak jak jej dělám já) moc nehodí na tvarované 3D dorty, pro svou velkou křehkost. Jinak na chuti nepoznáte nic, schválně vyzkoušejte a uvidíte!

Takže letošní rok bude ve znamení zkoušení receptů, abych dosáhla co největší spokojenosti zákazníků i v této oblasti a co největšího počtu možných bezlepkových variant sladkostí.

Také bych letos ráda věnovala více pozornosti i těmto stránkám a rozšířila je o některé novinky - ráda bych zkusila vytvořit sérii článků o perníkách a všem co se jich týká (historie, o těstech, o zdobení atd.) Doufám že se nějaký čas najde a povede se to! Ráda bych totiž do budoucnosti, aby tyto stránky nebyly jen mou reklamou, ale aby se staly i místem kde se (byť virtuálně) můžeme také setkávat a to v diskuzích o článcích nebo nad Vašimi dotazy a nápady.

A v neposlední řadě bych ráda (i díky Vám všem) pokračovala v některých charitativních aktivitách - například v pomoci rodinám které se díky vážné nemoci dostaly do tíživé finanční situace - toto zajišťuje můj oblíbený Dobrý Anděl https://www.dobryandel.cz/ a také bych Vám ráda doporučila kouknout na https://sance-onkolackum.webnode.cz/ kde můžete pomáhat nejen finančně, ale i konkrétními věcmi, které malí andílci a jejich maminky potřebují. Jistě je mnoho a mnoho podobných nadací a fondů, mě ale oslovily nejvíce tyto dva a proto se řídím krásným citátem: "NEMŮŽEME POMOCT KAŽDÉMU. ALE KAŽDÝ MŮŽE POMOCT NĚKOMU!" Tak hledejte každý své srdcové záležitosti a pomáhejte, ať je ten svět aspoň o chloupek lepší...

 

Vaše Lucie